Lägesrapport

Jordgubbar

MINA jordgubbar

I dag hade jag en lite annorlunda arbetsdag = passade på att röja ur och damma (!) mitt kontorsrum. Det var jätteskönt att äntligen få tid för detta (borde ha gjorts för typ 5 år sedan) och det känns ruskigt skönt att ha det gjort inför den förestående renoveringen. Då ska nämligen rummen tömmas helt, och det vore rätt trist att behöva flytta runt på en massa gammalt skräp…

På vägen hem från jobbet hörde vilda på-landet-grannen Camilla (se gårdagens inlägg) av sig med en ny bild och följande meddelande: “Jordgubbarna ser fina ut! Eller gjorde 🙂 “. Shit, jag blir ju tokstressad; tänk om vi inte har några jordgubbar kvar när vi kommer ut till landet igen?! Oj oj oj, då kommer någon att få se prov på gammal hederlig bärsärkagång 😉

Under kvällen var jag & Tommie och besökte den Sundströmska klanens senaste nytillskott, nämligen lilla Nicki. Ian & Livias lillasyster visade sig vara en söt liten krabat med massor av hår. Om det är Anne eller Dave som har nedärvt denna djungel av bebishår vet jag inte, men någon av dem bär helt klart på “lurviga” gener. Bara en gång tidigare har jag sett så mycket hår på en så’n liten människa och då handlade det om lilla Tilde, som också hade en rejäl och mörk kalufs. Det är rätt coolt att de små är så väldigt olika när de föds; som kontrast till nämnda Nicki & Tilde så är det hyfsat många som tittar ut och är kala som ägg.

Om kvällens semifinal i fotbolls-VM: heja Spanien!!!

8 svar på ”Lägesrapport

 1. Elin >> Japp, det var någon märklig tjej vid namn Elin som spelade krocket där en gång 😉 Men “hålet” syns inte så bra längre, de andra plantorna är så frodiga så de täcker för lite liksom 🙂 Jättekram och hälsa de dina!

 2. Efter gårdagens inlägg borde det vara så att jordgubbslandet är ett mycket tomt jordgubbsland, men jag vågar inte riktigt med dej om du ska vara arg så jag avstod från att äta upp allihop.

 3. Hihihi! Ja man var lite snurrig runt små timmarna ;)Måste försöka ses snart!

 4. Elin >> Mm, så var det nog 🙂 Ja, vi måste verkligen ses – jag ringer dig från landet! Kram igen

 5. C Lindahl >> Smart drag, tjejen 😉 Fast du borde veta bättre, inte blir väl jag arg inte?! Förutom när nå’n käkar upp MINA JORDGUBBAR förstås!!! Vi syns snart / Kram

 6. Lök Nyponsson vill förmedla att denne är upphovsmannen till bilden och även kommentaren som bifogades med nämnda bild i ett mms till Tommies mobiltelefon.
  Så därför skickas eventuella royalties ej till C Lindahl utan till Lök Nyponssons företag kämpa-för-varje-jordgubbe AB

  Mvh
  Advokat Svin Amera,
  JD gatan 7,
  Bourbonville

 7. Lök Nyponsson >> Med anledning av er kommentar vill jag påtala följande: den bild som använts i blogginlägget av den 7 juli är inte densamma som bifogats i ett mms till Tommies mobiltelefon. Den bild som publicerats i denna blogg visar, till skillnad mot er bild, även C Lindahls smäckra fingrar. Detta innebär a) att eventuella royalties även fortsättningsvis kommer att skickas till C Lindahl samt b) att ni, Herr Nyponsson, kommer att stämmas för förtal.

  Mvh
  Storkelinas Juridiska Expertisakut,
  Västra Storkboet,
  Birdieland

  P.S. Herr Nyponsson är inte riktigt klok och kanske borde söka hjälp mot sin paranoida läggning?! 😉 D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *