Liten helgmix

SjungandeHerrsmiley

I går kväll bar det av till Restaurang Landet vid Telefonplan. Där kunde man äta & dricka gott, men framförallt lyssna till banden Aristocrats och mina personliga favoriter: Peter Murphy’s Carver Combo. Sällskapet bestod av jourhavande Tommie, Pillan, Jonas, Mackan, Erik, svärfar Lasse & hans Anne och flankerades dessutom titt som tätt av Peter och hans sköna Karla – supertrevligt 🙂

I dag blir det en riktig slappardag med planering av mammas badrum (ska renoveras inom kort) och kommande kräftkalas. Eftersom jag råkar tillhöra dem som fullkomligen ÄLSKAR att designa/planera, skriva listor etc har jag alltså en riktigt härlig dag att se fram emot. Tommie förstår sig dock inte alls på min saliga lycka utan verkar mest tycka att jag är en mycket märklig människa… 😉

/ Storkelina – nöjd och belåten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *