Shopping & vildvittror

Bauhaus

Dagen började med jobb, lunch med kollegorna Björn & Janne och sedan tidig hemgång. Efter ett par timmars vila mötte jag sedermera upp min mamma i Sumpan och käkade lite till; denna gång en räksmörgås på Café Boullan. När vi ätit och pladdrat klart plockade Tommie fram lastbilen och körde oss till Bauhaus i Bromma där vi för mammas räkning handlade kakel, klinkers, handfat, duschblandare etc. Det blev ingen dålig shoppingrunda, men oj vad snyggt det kommer att bli! Och jag måste säga att jag gillar Bauhaus sortiment, för där finns något för alla smaker och plånböcker.

I morgon får jag & Tommie besök av “vildvittran” och på-landet-grannen Camilla. Tommie har jour och kommer därmed att komma tämligen lindrigt undan, men själv blir jag tvungen att vara trevlig hela eftermiddagen/kvällen/natten (?). Vojne vojne 😉 Lite trav på Solvalla och någon öl på Bishops Arms är planen, men hur det faktiskt slutar låter jag vara osagt – man vet ju aldrig med så’na där lantisar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *