Skojsigt mitt i veckan

Solvalla2

I går kväll var jag & gästande CamillaSovalla. Tillsammans med min kollega Janne så avnjöt vi tävlingarna sittande utomhus och sippandes på varsin öl = mycket trevligt 🙂 Camilla var förstagångsbesökare på travet och tyckte att det var utomordentligt roligt, vilket gladde mig mycket. Travsporten behöver mer publik och varje nöjd, ny besökare är en viktig kugge i mun-till-mun-marknadsföringen.

Efter att ha sett tillräckligt av hästarna begav sig ovannämnd trio till Bishops Arms i Sundbyberg; jag var ju bara tvungen att visa Camilla “vårt” omtalade vattenhål. Och jodå, en varsin Toast Skagen slank ner innan det var dags för nästa anhalt: M/s Gerda på Norr Mälarstrand. Här var även jag novis, men det visade sig vara ett riktigt bra ställe med härligt svalkande drinkar 😛 Vid det här laget hade Janne gett upp och i stället flankerades vi av en annan god vän – uppskattat!

I morse var jag minst sagt småtrött när klockan ringde, men tack vare de positiva vibbarna från i går kväll var det ändå inga problem att kliva upp. Nattgästen Camilla fixade en kopp kaffe och Tommie körde mig till jobbet, det vill säga allt var frid och fröjd.

/ Storkelina – partypinglan

P.S. Och i kväll håller vi tummarna för debuterande Jody MayGävletravet D.S.

2 svar på ”Skojsigt mitt i veckan

  1. “Bara” så att du inte tror att hon var dålig… Maysan (Jody May alltså) pinnade på av bara den. Det var bara det att hon tog sig en liten galopp i början, så var den dagen förstörd. Men hon var jätteduktig ändå, Torbjörn (Jansson) var jättenöjd, tränare & skötare var också det så även vi ägare får väl stämma in i lovsången? Vi tar nya tag så vi lär behöva alla tummar som finns!

  2. Gunilla >> Jag misstänkte faktiskt att det kunde ha rört sig om en liten startgalopp och då var det ju jättepositivt att hon ställde sig snabbt och ändå kunde ta pengar 🙂 Aldrig trodde väl jag att Maysan hade varit dålig inte! Skönt att ni kunde känna er nöjda, och tummar kommer förstås att hållas även fortsättningsvis / Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *