Arbetsmåndag

Saftsil

Saftsilen "Jonas" - min nya bästis

Första arbetsdagen efter semestern är avklarad, och det känns skönt. Brukar aldrig tycka att det är särskilt trist att gå tillbaka till jobbet, men denna gång tog det emot ska jag säga. Kanske helt enkelt för att jag har haft en sådan underbart skön semester?! Åh vad jag kommer att sakna dagarna och kvällarna på landet med Tommie & Teo, fågelkvitter, frisk luft, hästarna Bomull & Villy, Camillas massage, lång- promenader, Jejjes smittande skratt och allmän harmoni.

Här hemma saftar jag glatt vidare; ytterligare några flaskor röd- och svart vinbärssaft är nu klara och jag är SÅ nöjd med mig själv. Särskilt efter att ha hört att kollegan Annica lät sina bär förgås – det är rent bedrövligt hur lata kvinnorna sisådär en halv generation äldre än undertecknad kan vara 😉

Tommie fyller som tidigare nämnts år i dag, men något firande att tala om (typ inget alls…) har det inte blivit. Jobb, jobb och åter jobb har liksom kommit emellan 🙁 Detta evinnerliga jobb kommer dessutom att sabba den kräftskiva som planerats till helgen = jag är mindre nöjd. Inte mycket att göra dock och i dessa tider kanske man rent av ska vara glad över att överhuvudtaget ha något jobb?!

Nu ska jag koppla av en stund innan det är dags att gå till kojs och drömma om ytterligare en fantastisk (?) dag på jobbet. Natti natti!

/ SaftMaja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *