Onsdagskompott

Kock

Egen kock vore fint!

I går lovade jag att återkomma med “käcka” blogginlägg, men jag kan inte påstå att jag känner mig speciellt inspirerad i dag heller… Är SÅ trött efter att den senaste veckan ha ägnat så gott som all min lediga tid åt att hitta en klänning till fredagens bröllop. Hur det har gått? Inte alls, och det gör det hela än jobbigare 🙁 Är i total avsaknad av ork; sedan jag började jobba mera saknar jag faktiskt energi till det mesta utom just jobbet. Man kan säga att så’nt som matlagning och städning har fått stryka på foten rejält, så jag måste nog snart anställa någon för ändamålen 😉

På fredag är det som sagt dags att gå på bröllop och denna gång är det Tommies kusin Tomas och hans Johanna som ska vigas i Finska kyrkan i Gamla Stan. Efter vigseln blir det middag på Lillstugan i Sollentuna, och jag är alldeles övertygad om att allt kommer att bli både vackert och gott 😛

Nu ska jag snällt invänta Tommie, som har ägnat kvällen åt crosskola (visst låter det rart?!) i Barkarby. Därefter blir det inte så mycket mera till kväll, för sängen riktigt drar i mig. Innan det är dags att sussa blir det dock till att kolla Jody May’s framfart på Solvalla, för jag kan naturligtvis inte somna alldeles ovetande. Jag borde och hade velat vara på plats, men pallade tyvärr inte…

/ Storkelina – den utmattade men fortfarande lyckliga

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

4 svar på ”Onsdagskompott

  1. Låter troligen som en väldigt dålig bortförklaring(???) men Prinsessan var sjuk!!! Lät som ett mindre tröskverk från halsen och hostade. Typiskt. Men vi tar nya tag /G

  2. Gunilla >> Nä, låter faktiskt bara som en bra förklaring 🙂 Bara att hoppas att damen kryar på sig och blir redo för nya duster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *