Maud & Zlatan? Just D

Just D

Jag är inte Centerpartist, men i kväll tycker jag uppriktigt synd om Maud Olofsson. Att Maud har dragit en verklig nitlott när det gäller sändningstiden för hennes partiledarutfrågning är det nämligen inget snack om; programmet kolliderar med EM-kvalmatchen i fotboll mellan Sverige och San Marino. Chansen att Maud – med Zlatan och grabbarna som motståndare – tar hem kampen om tittarna torde vara obefintlig…

I dag blev det till att smaska smörgåstårta på jobbet – detta med anledning av avtackningen av mångåriga kollegan Åsa (vi är många som kommer att sakna henne…). Gott var det hursomhelst, men synd att det inte fanns ett dussin tårtor till; när det kommer till dylika godsaker så är jag i det närmaste omättlig = omåttlig 😉

På måndag ska jag, Tommie och ett gäng andra till Mosebacke för att se det “gamla” 90-talsbandet Just D. Det kommer med all säkerhet att bli utomordentligt trevligt och det blir dessutom en liten nostalgitripp till nyförälskelsens tid. Det var inte förrän jag träffade Tommie i januari 1996 som jag stiftade bekantskap med Just D, vars svenska hiphoptoner jag skulle komma att dela vardagen med under en lååång tid.

Nä, av med Maud och på med fotbollen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *