Lägesrapport

Hockey Smiley

I kväll är det soffan och matchen AIK-SSK som gäller. Resultatet är för närvarande 3-3 och tråkigt nog så imponeras jag inte heller denna gång av mitt kära SSK. Den som väntar på nå’t gott väntar aldrig för länge sägs det, men i bland undrar jag 🙁

Inte heller kommande helg ska tillbringas på landet – skälet är att Tommie har jour. Trist att missa landet igen, men lite trevligt ska jag i alla fall ha det: i morgon eftermiddag ska jag vara ledig för att åka och titta när en ung dam vid namn Molly rider (närhet till hästar är alltid bra 🙂 ) och sedan blir det en sväng till Bishops Arms med några kollegor. Resten av helgen? Inget särskilt, men jag hoppas ju förstås på en himla massa lugn och ro.

Hockeyn fortsätter strax, så nu lägger jag ner för den här gången. Kram kram!

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *