Bra och mindre bra

Försäkring

Att läsa för överlevnad i försäkringsdjungeln?

I går när jag kom till jobbet fick jag leverans av ett stycke nystickad mössa i gammelrosa & lila samt ett hundtäcke i grönt & svart. Det var verkligen superfina grejer och mycket väl stickat av rara Therese, jättetack! Så snart jag har röjt i flyttmassorna och Teos täcke har kompletterats med en gjord så kommer bildebevisen också – åtminstone på Teo. Sjäv är jag en aning  fåfäng, så det är möjligt att mössbilden dröjer en smula även fast mössan är skitsnygg 😉

Både i går och i dag har jag varit i försäkringsbranschen = har tjafsat om ersättning, tecknat nya försäkringar och gått igenom befintliga försäkringar. Puh säger jag, för att sitta i telefonköer och ringa tusen (typ…) samtal är inte min grej 🙁 Det är dock jätteskönt när allt är över, och tack vare en underbar skåning vid namn Mats (inte min svåger denna gång) så fick jag till slut den försäkringsersättning jag var berättigad till. Trist bara att det skulle krävas så jä*la mycket krångel …

Just nu pågår bottenmötet mellan SSK och Frölunda, och det är ingen vacker syn. Två fantasilösa och till synes handlingsförlamade lag i samma rink är minst ett för mycket. För övrigt känns det bara allmänt tröstlöst vad gäller hockeyn – jag kan helt enkelt inte se hur SSK ska kunna vända på steken och rädda sig kvar i elitserien ytterligare en säsong MEN överraska mig gärna.

/ Storkelina – en alldeles vanlig tisdag

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Bra och mindre bra

  1. Jag tackar så allra ödmjukast för din insats med min försäkring. Nu känner jag mig trygg!

  2. C Lindahl >> Men vassegod, det var så lite så – man kan lugnt säga att din försäkring var den enkla biten i det hela. Skönt att höra att du känner dig trygg dock! 😉 Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *