Lång helg

VinSmiley

I antal dagar räknat har helgen förstås inte varit längre än vanligt, men den har känts ovanligt lång. Kanske beror det på att jag har hunnit med så vansinnigt mycket – både roliga saker och mer mödosamma sådana.

Fredagskvällen ägnades åt mat & dryck på Bishops Arms i Sumpan; man kan säga att det var lite av en final innan flytten. Under kvällen umgicks jag således med bekanta av allehanda slag, nämligen: Tommie (honom känner jag ju rätt bra 😉 ),vännen Stolle, kollegorna Annica, Eve, Helene (vet inte hur alla accenttecken ska placeras…), Janne, Karin, Nettan & Owe samt sist men inte minst Sören (Karins Big Love) och den för mig nya Git. Även några av Tommies före detta kollegor från Solna Scen & Möbeluthyrning (Kjelle, Martin & Thomas) dök upp och förgyllde kvällen, som var mycket trevlig 🙂

I går pysslade jag & Tommie med en hel del flyttstädning och packning innan det bar av till Ians 20-årsfirande i Spånga. Daves fantastiska lasagne och en god sallad följdes av kaffe och sedan blev det hyfsat tidig hemgång. Det var hursomhelst supertrevligt och såväl Ian som Annes & Daves gemensamma barn – Livia & Nikki – är alldeles, alldeles underbara.

I dag har det packats, packats, städats och städats lite till = jag & Tommie är fullkomligt utmattade. Jag har för övrigt svårt att förstå att vi, som är så ruskigt duktiga på att slänga prylar, kan har så mycket grejer. En garageloppis i de djupa skogarna i Östervåla kanske kan vara något när våren kommer?!

/ Storkelina – trött, nöjd & glad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *