Gott käk & ohälsa

Kockande Dick?

I går hade jag & Tommie en lugn och skön förmiddag – därefter blev det indisk mat i Tierp. Nix, inget restaurangbesök där inte! Det var nämligen Camilla (tidigare på-landet-Camilla) & hennes kockande sambo Dick som bjöd på hemlagad Chicken Tikka Masala = rackarns smarrigt 😛 Efter mat och uppfriskande äppeljuice blev det mest TV-spel för grabbarna; även jag & Camilla testade att köra lite fyrhjuling. Det var dock inte spelandet som var höjdpunkten för min del (blev typ åksjuk…), utan den långa och härliga stunden under Camillas masserande händer. Grymt välgörande, mera så’nt!

När vi kom hem från stora staden (allt är relativt 😉 ) Tierp mådde jag ordentligt illa och började så smått ana att det var mer än “TV-spelsåksjuka”. Mycket riktigt så blev jag också ordentligt sjuk under sena kvällen och natten… Även stackars Tommie blev jätterisig, men i hans fall handlade det om feber och halsont. Trots ohälsan kände han sig dessvärre ändå tvungen att jobba i dag och jag led något fruktansvärt med honom 🙁

I kväll har det bara slappats i soffan och det har i sanningens namn varit allt vi har orkat med. Har dock börjat göra en renoveringskalkyl för att få begrepp om a) vad som ska göras b) vilket virke och annat som kommer att behövas c) vilket fackfolk som ska anlitas samt d) vilka kostnader som väntar. Jätteintressant, men MYCKET jobb kan jag lova. Dessbättre är det ingen panik med någonting, för vi klarar oss utmärkt precis som det är just nu. Lite mera utrymme för kläder, tvätt och tonvis med märkliga prylar kommer ändå inte att skada när den dagen kommer. Inte alls faktiskt!

/ Storkelina – er informatör i skogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *