Gott & Blandat

Börjar med ett JÄTTEGRATTIS till vännen Kennet, som efter långt och träget sökande har hittat jobb i nygamla hemstaden Norrköping – grymt kul och mer än välförtjänt 🙂

I motsats till ovanstående: Mina kondoleanser till stackars Dick, som hade lovat att bli SSK:are om laget åter hade vunnit i kväll. Nu torskade SSK på straffar mot Skellefteå AIK = den arme saten Dick får fortsätta att vara Djurgårdare ett slag till – vojne, vojne 🙁

Efter en lååång dag (vaknade vid 04.15 och kunde inte somna om…) kom jag hem för att se på hockey. Hockeyn fick dock vänta något; detta eftersom en granne åter tagit den lilla omvägen via ett av bygdens diken (eller var det skogen?!). Tommie ryckte förstås ut för att försöka hjälpa till och dessbättre var både föraren Jejje (oops, nu läckte jag igen) och passageraren Rocky okej. Även bilen visade sig – efter Christians traktoruppdragning (Tommies tjänster dög inte) – vara utan skador och allt var således frid och fröjd. Skulle det vara långtråkigt på landet? Nä, knappast med våra grannar/ex-grannar 😉

/ Storkelina

2 reaktion på “Gott & Blandat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *