Lite av varje

Emellanåt, till exempel när folk börjar diskutera iPhones och appar, känner jag mig riktigt gammal och mossig. Sanningen är att fram tills alldeles nyss (tack Google!) var jag fullständigt ovetande om skillnaden mellan en “vanlig” mobil och en iPhone; möjligen hade jag listat ut att en iPhone verkar (?!) vara större. Hur blev det så här? Är det åldern eller är det bara rent ointresse? Liiite orolig blir jag ju faktiskt när jag upptäcker att jag har missat livets väsentligheter…

Med nypremiär i TV11 den 20 februari kommer dokusåpan Big Brother åter efter fem års uppehåll. Snart kan vi således se fram emot nya högpresterande (hm…) kändisar i klass med Linda Rosing & Co – jippie! Eller inte. Titta? Jo, det kommer jag säkert att göra = skäms 🙁

Enligt nya forskningsrön så gör för lite sömn att man uppfattas som mindre attraktiv och detta betvivlar jag inte det minsta. Själv lider jag sedan många år av mer eller mindre konstant sömnbrist och mycket riktigt: inte en enda gång under dessa år har någon stormat fram till mig och sagt “men du, det är rackarn’s vad du är attraktiv”. Det är väl nästan så att det i sig borde vara bevis nog, inte sant?! 😉

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.