Februarionsdag

I morse när jag vaknade blev jag mycket förvånad, för Teo kändes ovanligt stor där han låg vid min sida. När jag yrvaket tittade upp blev jag än mer förbryllad – han var inte bara STOR utan hade bytt färg också. Och nä, det var förstås inte lille Teo utan “dagbarnet” Rocky som hade krupit upp och lagt sig i sängen. I vanliga fall brukar jag vakna av att Rocky kommer stormande och delar ut blöta pussar, men denna morgon hade den lille (hm…) tydligen varit avsevärt mera diskret.

Efter ett något förvirrat uppvaknande blev det några timmars jobb innan Camilla dök upp för en kopp kaffe och en tur ute i friska luften. Tillsammans med hundarna fick vi oss en riktigt skaplig promenad, närmare bestämt 1 timme och 45 minuter lång = superskönt 🙂 Dessutom tog jag tillfället i akt att föreviga kyrkan (Aspnäs Kyrka) där Christian & Jejjes bröllop går av stapeln i juli. På bilderna nedan ser ni hur vacker den är, och den lär ju inte vara sämre i sommardress:

Aspnäs Kyrka i vinterskrud.

Aspnäs Kyrka igen - denna gång sedd framifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *