En dag i stugan

Att hämta en dagsranson ved blir inte så tungt om man går flera gånger.

Började dagen med en kopp te följt av påfyllning av tomtens fågelmatsutbud; därefter var det dags för fyra timmars jobb. Jag måste säga att det, efter ett par år med värdelös mobilmottagning, känns fantastiskt att kunna prata med utländska kunder utan störningar och avbrott. Tidigare hade jag Telia-abonnemang, men bytet till Telenor visade sig vara guld värt på just denna fläck på kartan 🙂

Efter avslutad arbetsdag var det dags att hämta lite ved, slänga ihop en plåt muffins (händer typ aldrig…) och förbereda kvällens middag. Min sedvanliga eftermiddagsvila skippade jag eftersom jag ska upp i ottan i morgon – är så rädd att inte få någon sömn på natten 🙁 I stället blev det en kopp kaffe med Camilla och vips så var Tommie hemma också = allt var frid och fröjd.

Nu ska jag ägna mig åt lite planering av förestående köksrenovering och kommande badrumsutbyggnad – sedan är det natti natti för undertecknad tröttmössa. Ha det gott!

/ Storkelina – en alldeles vanlig måndag

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.