Premiärdags & så’nt

Jejje hugger glatt in på pizzasalladen.

Efter dagens arbetspass bar det av till Våla (det är så vi “locals” kallar vårt kära Östervåla) där jag & Jejje invigde pizzerians uteservering för säsongen. Uteservering är väl kanske att ta i förresten – den består av ett (1) bord, som vi dessutom fick släpa fram själva. Fantastiskt mysigt och skönt var det hursomhelst, och pizzorna smakade utmärkt 😛 En kall öl hade möjligen kunnat förhöja premiärkänslan ytterligare, men några vin- och spriträttigheter finns inte på Vålas enda mathak… Men vad spelar väl det för roll?! Vi upplever ju lyckan att få bo på landet 🙂

SSK spelar just nu hemma mot Örebro HK = den mardröm som kallas kvalserien fortsätter. Trots att övriga resultat gick SSK:s väg i måndags, och det därmed inte såg fullt så mörkt ut som jag först befarat, så håller man återigen på att stänga alla dörrar och möjligheter bakom sig. Underläge just nu och paniken är åter ett faktum 🙁

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.