Familjehelg & hockey

Sebbe är tandlös och pigg medan Tommie verkar vara nära utmattningsstadiet.

I lördags kom brorsan Åke & min brorson Sebbe och hälsade på för första gången sedan jag & Tommie permanentade vårt tillstånd som lantisar. Helgen ägnades således åt allehanda spel, ett stycke grillmiddag (säsongsdebut!) och diverse mer eller mindre intelligenta diskussioner. Vi hade det hursomhelst supermysigt och det var ett MYCKET uppskattat besök 🙂 Dessutom så blir jag ju så sjukt stolt över “min” lille Sebbe – han är en rackar’ns klipsk liten kille, och jag gissar att han brås på fastern i skogen 😉

Kvalserien i ishockey lever vidare – detta såg SSK till genom gårdagens bortaseger mot Rögle. För att rädda kvar laget i elitserien krävs det förvisso stordåd även i kommande matcher, men ingenting är omöjligt. Med SSK vet man liksom aldrig; en serie riktiga dyngmatcher kan faktiskt följas av rent briljant spel. Tror på det? Nä, tyvärr inte men hoppet är som bekant det sista som överger en…

/ Storkelina – från en skog nära (?) dig

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.