Lilla Läderloppet

Som utlovat så kommer här lite information om Lilla Läderloppet – en tävling i tre grenar som så småningom kommer att gå av stapeln i Hindersbo.

Bakgrund:

I närbelägna Tärnsjö anordnar man årligen Läderloppet, det vill säga en tvåmannalags- tävling i grenarna cykling, löpning och kanot. Min grundtanke var (av någon märklig anledning…) att Dick, som tidigare tävlade i BMX på landslagsnivå, skulle anmäla sig. Och jodå, han kunde tänka sig att ställa upp – iklädd endast mankini – om även Tommie hakade på. Ett litet aber dock: Läderloppet hade redan tagit emot maximalt antal anmälningar 🙁

Vad göra?

Jo, om alternativen är ingen tävling eller att arrangera en egen tävling så blir valet självfallet det sistnämnda. Förutsättningarna är ännu inte spikade, men på schemat står i alla fall löpning och cykling på lämpliga distanser. Den tredje grenen kommer antagligen att förbli hemlig och därmed stört omöjlig att tjuvträna på 😉

Deltagare

Om du är sugen på en härlig humortävling i goda vänners lag, mat & dryck samt efterföljande sömn på ett knöligt liggunderlag i ett myggfyllt tält: Sätt igång och träna! Jag återkommer naturligtvis med detaljer kring anmälningsförfarandet; det är bara Dick & Stolle som inte behöver fundera kring det – de är nämligen tvångsanmälda 🙂

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

8 svar på ”Lilla Läderloppet

  1. Katharina >> Ha ha, det är inte spikat ännu men det blir INTE den 9 juli. Är du sugen på att ställa upp? Annars kan du få vara funktionär – det ska jag vara 😉 Kram!

  2. Chansar på att den tredje grenen blir fickpingis och skissar redan på segertalet…

  3. Stolle >> Ha ha, det var ju en idé förstås 🙂 Men hur ska eventuella kvinnliga deltagare bära sig åt för att genomföra den grenen?! 😉

  4. Snackar vi långbenta blondiner med stora bröst och extremt låg moral hoppar jag gärna i mina största brallor och inbjuder till en aldrig så liten dubbelturnering.

  5. Stolle >> Okej, nu kan vi vara tämligen säkra på att det INTE kommer några storbystade blondiner med extremt låg moral 😉 Kram på sig!

  6. Alltså, varför ere bara ja o stolle som redan e anmälda? Känner minst två till som borde vara anmälda redan. Så ere, deal with it!

  7. Karl Alfred>> Tänker du månne på Tommie & Christian?! Du får tänka på att de är lite blyga och inte vågar visa sina bleka kroppar i mankinis 😉 Det är ju inte ALLA som ser ut som du, Karl Alfred = spenat-stinn, gyllenbrun och välmusklad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.