Hälsosamt

Sedan en tid har jag besvärats av en mage vars funktioner inte alls är sig lika; förmodligen är det sviter efter en antibiotikakur 🙁 Då jag dessvärre inte är vidare klipsk när det gäller att ta hand om min kropp så gläds jag storligen åt att somliga i min omgivning håller lite ordning på mig. I går var det kollegan Kristina som bland annat försökte se till att jag inte tuggade tuggummi (kan tydligen vara dumt…) och i dag kom Jennifer förbi med ett kur-kit i form av ProViva fruktdryck, en klase bananer samt lite medicin. Som så ofta annars så imponeras jag över alla mina härliga medmänniskor – de gör livet så härligt enkelt att leva 🙂 Tack alla go’a!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.