Fika, rosor & mys

Efter dagens arbetspass kom Camilla över på en fika och det tjattrades som vanligt friskt. Passade även på att testa Camillas ridbyxor och fascinerades över att jag över huvud taget fick plats i hennes barnstorlek (164 cl). Vad gäller benlängden så var det förvisso lite si och så = brallorna var på tok för korta…

När Camilla hade dragit vidare till stallet lät jag mig plockas upp av Jejje för en biltur till Trädgår’n i Söderfors – en helt fantastisk handelsträdgård. Jejjes agenda stod inköp av en mängd rosor medan jag mest åkte med för skojs skull och med förhoppningen att hitta tomatplantor. Det hela slutade emellertid med att jag kom hem med ett gäng vita petunior, kryddtimjan, kungsmynta (oregano) OCH rosor. Det sistnämnda är en smula anmärkningsvärt eftersom jag egentligen aldrig har varit speciellt förtjust i rosor annat än som snittblommor. I Jejjes sällskap är det dock lätt hänt att man luras i fördärvet (läs “rosträsket”) och så kom det sig alltså att jag blev ägarinna/ vårdare till 1 st Arthur Bell och 1 st Lichtkönigin Lucia (se bilderna nedan).

Nu är det kväller och mys i soffan med Tommie & Teo som gäller och jag känner mig härligt nöjd med min dag 🙂

Så’na här är tänkta att dyka upp i rabatten…

... och en så'n här buske någonstans på tomten.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.