Gott & Blandat

I morgon går en av årets största travdagar av stapeln på Solvalla, men jag ska inte dit. Nix, i stället ska jag & Camilla gå på marknad och spelning med Ulrik Munther (!) i Örbyhus = jag upphör aldrig att förvånas över mig själv 😉 Hoppas bara att inte Tommie & Dick, som ska till Tierp och köra cross, blir alltför ledsna över att missa Ulrik

I juli blir det bröllop på granngården och jag har haft ett helsike att hitta rätt klänning. Det är inte så att bröllopsfesten som sådan ställer höga krav, för det kommer enligt det blivande brudparet att bli en hyfsat enkel tillställning i lantlig stil. Nej då, svårigheten att hitta rätt plagg har helt enkelt bestått i att jag (som vanligt) inte är fullt överens med gällande mode. Min typ av klänning har – fram tills i kväll – varit närmast omöjlig att finna. Nu är den hursomhelst beställd och det är bara att hålla tummarna för att den motsvarar förväntningarna när den kommer.

I övrigt rullar livet på ungefär som vanligt, det vill säga alldeles utmärkt. Jag är exempelvis fånigt nöjd över att det jag har sått i rabatterna och mitt livs första, egenodlade sallad verkar ta sig finfint. Vad som däremot tycks ha misslyckats fullständigt är min myntasådd, sorry Stolle & Elwira 🙁

Ha det gott och på återhörande!

/ Storkelina

2 svar på ”Gott & Blandat

  1. Vad f-n säger du?!? Då får ni komma till stan och hälsa på. Blir alldeles för svårt och känslomässigt att hälsa på en lång tid framöver.
    R.I.P…

  2. Stolle >> Men plantan lever ju i alla fall, det är väl alltid något?! Fast till stan ska vi komma ändå så småningom och då ska vi sova hos DIG 🙂 Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *