Skön lördag

Det blev inte någon shopping att tala om på marknaden i Örbyhus, men en burk honung från Lovön lyckades jag i alla fall åstadkomma 😛 Hade förstås föredragit en närproducerad variant, men de lokala biodlarna lös med sin frånvaro 🙁 Undrar om det ens finns några?!

Dagens spelning med Ulrik Munther visade sig bli en positiv överraskning – grabben var ju helt lysande. Dessutom är det så att jag, oavsett vilken musik som spelas, hyser stor beundran för verkligt musikaliska artister med eget material. Mera så’nt!

Under kvällen har jag & Tommie ägnat oss åt pizza, cola samt Champions League-finalen mellan Barcelona och Manchester United. Lite nätpoker och en massa mys med Teo har vi också hunnit med = mycket trevligt. Sammantaget har vi alltså haft en lugn, skön och härlig lördag 🙂

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.