Måndagsmix

I går skröt jag om hur vi i dag skulle fortsätta med köket, men i stället bar det av mot Uppsala där Tommie klippte sig och jag passade på att komplettera min outfit till lördagens bröllop. Skönt att ha detta gjort, för NU kan vi verkligen lägga allt fokus på det härliga renoveringsarbetet. Med början i morgon… 😉

Det vackra semestervädret lyser för närvarande med sin frånvaro, men jämfört med regnkaoset i Köpenhamn får man väl ändå vara nöjd. Hittills har inga råttor spolats upp ur toaletten, och det är jag mycket tacksam över – både för min egen och råttornas skull. Usch, det kan inte vara kul att vara kloakdjur i översvämningstider…

Nu ska jag koppla av ordentligt med lite skräp-TV och ett glas cola, men ha det gott så länge!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.