Slottsträdgård & fiskelycka

I förmiddags kom Christian & Jejje förbi på en fika samt levererade en del (typ två boxar…) av det vin som blev över i samband med bröllopet. Efter en stunds kaffe- drickande och småprat enades vi om att, som omväxling, lämna närområdet och göra nå’t helt annat än att renovera kök och planera bröllopsfest: Vi bestämde oss för att åka till Österbybruk och spela minigolf.

Väl i bilen blev vi fundersamma över om den minigolfbana som Tommie hade snokat upp verkligen låg i Österbybruk. Låg den inte rentav i Örbyhus?! Vi tog det säkra före det osäkra och beslutade att åka till båda ställena, men med början i Örbyhus där vi i brist på annat skulle kunna kolla in slottet.

Jaha, vad blidde det då av vår planerade aktivitet i Österbybruk? Jo, vi inledde med vandring i Örbyhus Slottsträdgård för att sedermera bege oss till Brorsans Restaurang & Bar i Tierp. Efter att ha intagit en varsin läsk och diverse mat åkte vi åter hemåt, men i bilen kom vi (mest Tommie) på att det skulle fiskas. Metrevar, krokar, sänken och flöten inhandlades på en mack medan mask och matsäck plockades upp hemmavid. Som synes på bilderna nedan så slutade det hela med en riktig myskväll 🙂 Vi kom dock hem utan de få abborrar som både nappade och var stora nog att plocka upp; dessa gav vi i stället till en rar rös vid namn Julia. Så knasigt det kan bli 😉 

 

Christian, Tommie & Jejje har precis inlett kvällens fiske.

Delar av matsäcken: Öl, vitlöksspäckad lammstek & en burk mask...

 

Maskoten Rocky.

 

Första abborren är bärgad.

 

Tommie & Christian kör taktiksnack.

 

Tommie, som här är fullt fokuserad på flötet till vänster i bild.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

3 svar på ”Slottsträdgård & fiskelycka

  1. Åh va mysigt!! 😀
    Själv ska jag meta i helgen.. Metartävling på johns landställe 😉

  2. Sanne >> Härligt! Du ser väl till att vinna hoppas jag?! Kramis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.