Rally & Grindtorp

Sedan den 23 december då jag & Tommie flyttade ut i skogen har vi inte sovit borta en enda gång, men i fredags var det dags. På förmiddagen packade vi in oss själva och Teo i bilen och begav oss mot Östhammar; Christian, Jejje & Rocky körde egen bil (åtminstone en av dem 😉 ). I Östhammar käkade vi lunch och kollade in en del av de bilar och förare som deltog i Midnattssolsrallyt, sedan bar det vidare mot Kolarmora.

I närheten av Kolarmora parkerade vi bilen längs vägen och började traska mot starten till en av rallysträckorna. Det visade sig ganska snart bli en betydligt längre promenad än vad vi hade förutspått, men hundarna var nöjda och vi fick se mååånga rallybilar på väg sin mot startplatsen. I en av bilarna hittade Teo en kompis, det var Drutten (som tidigare hade haft en mops) som fattade tycke för vår lille raring = Drutten skaffade sig raskt en extra supporterskara.

Efter rallyt kom solskenet mycket lägligt, det vill säga på vägen mot Kattas & Rulles idylliska Grindtorp där Rulle, Camilla & Dick tog emot. Så småningom dök även värdinnan upp och såg till att vi fick en fantastiskt god middag och  ÄNNU mera trevligt sällskap 🙂 Jeff, Annika, lille Max och vovven Blenda anslöt också till ett glatt  gäng som slurpade i sig en och annan öl, lite bubbel och en del vin 😛 Tack snälla Katta & Rulle för en underbar kväll, natt & förmiddag!

Tommie håller koll på jordkällaren...

... där Christian plockar fram ett och annat.

Klippan Jejje slängde upp tältet där jag, Tommie & Teo sussade sött.

Den smarriga förrätten intogs i strålande solsken.

Dick, Jeff & Rulle ser fromma ut...

... medan Camilla & Annika gör ALLT (?!) för att se intelligenta ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *