Målande beskrivning…

De flesta av er som läser här känner enbart till mitt privata jag, så därför tänkte jag att det kunde vara kul att se hur jag beskrivs i arbetslivet: Som en glad gurkodlerska! 🙂 (se intervjun nedan). Det lustiga är att alla som har koll på mitt verkliga jag vet att jag har allt annat än gröna fingrar…

 

ENERGIKNIPPE MED GRÖNA FINGRAR

Hästsportens Hus ligger i sommardvala, men på plan 4 stötte Hippodromen på en medarbetare som, nyss återkommen från semestern, sprudlar av energi – möt Helena Sundström-Storck, handläggare på Svensk Travsports avelsavdelning.

 

                    
         Foto: Håkan Hedqvist                                  Foto: Helena Sundström-Storck

Hur länge har du varit ledig i sommar?
– Jag har haft semester i fyra härliga veckor och är på plats sedan i måndags.

Hur känns det att vara tillbaka nu då?
Det känns jättebra! Det är klart att man inte hade tackat nej till ännu längre semester, men det är alltid kul att komma igång och träffa kollegorna efter att man varit borta så pass länge.

Har du hunnit med något skojigt under semestern?
Jag och maken har renoverat köket hemma i Hindersbo (ligger mellan Månkarbo och Östervåla red. anm.), så det har tagit mycket tid. Men nu är det bara gardiner och lite sista fix kvar innan det är färdigt, vilket känns jätteskönt.

Det låter nästan som att du har jobbat även under semestern?
Nja, på sätt och vis, men jag har hunnit med massor av andra grejer också! Jag har fiskat abborre, varit på Midnattssolsrally i Östhammar, jag har varit till Hudiksvall och Delsbo, varit med och fixat med vår grannes bröllop, firat mormors 90-årsdag och så har jag skördat min första grönsak där hemma – en jättefin gurka!

Jösses, du har hunnit med mycket du!
Javisst! Jag bloggar en hel del också, det är både kul och ett himla bra sätt att hålla lite ordning på allt som man har på gång i livet. Om du kollar på bloggen hittar du förresten en bild på min hemodlade gurka!

Toppen, det ska jag absolut göra! Tack så länge!
Tack själv!

Fotnot: Den som är nyfiken på Helenas blogg hittar den på https://storkelina.com/

Veronica Sjödin

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.