Bra och dåligt

Dagens hemresa från jobbet tog ganska exakt 3 timmar – jag åkte kommunalt hela vägen mellan Hästsportens Hus (vid Solvalla) och Tierp… Tröstar mig dock med att resan till jobbet gick desto smidigare = bil hela vägen (jättetack till mina helt fantastiska chaufförer!) 🙂

Efter jobbet blev det, vilket framgår av föregående inlägg, en tur till stallet* och Gandhi. Hästmys är alltid trevligt, men det var ändå riktigt skönt att komma hem när jag var klar. Och bäst av allt: Tommie var avsevärt bättre i fotleden, det vill säga smärtan har avtagit rejält.

Innan det var dags för ett avsnitt av TV3:s Hell’s Kitchen tog jag en tur till Annelund för att besöka min lilla Bus. Besvikelsen var total när ingen misse stod att finna; letade i ungefär en timme innan jag gav upp för en stund. För ett tag sedan återvände jag & Tommie (stapplandes) för att genomsöka hela gården men dessvärre utan resultat 🙁 Nu är jag riktigt ledsen och orolig….

/ Storkelina

* med stallet avses framöver Gandhis palats hos Cicci, Mats, Wilma, Emil & Edwin i Rävsvad.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Bra och dåligt

  1. Efter en “så-där”-morgon så mottog jag med glädje beskedet om återfinnandet av Bus! TACK!!! Kram /G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.