Dagar ur livet

I torsdags när jag kom hem från jobb och “extraknäck” som hästvakt var jag rysligt trött men piggades ändå upp av att Tommie, mamma, Teo & Bus fanns på plats och väntade på mig.  Det blidde en enkel måltid i form av varma smörgåsar och lite småprat innan det var dags för skapligt tidig sänggång.

Under fredagseftermiddagen åkte jag, Tommie & mamma in till Östervåla för att handla lite. Resten av dagen/kvällen spenderade vi på hemmaplan med solsken och god mat 🙂 Vi fick också oväntat besök i form av de rara ynglingarna Emil & Wilma, som kom för att ta upp beställningar av superfina WWF-produkter.

I går åkte jag, mamma & Camilla till Solrosen, det vill säga vår trevliga café- och secondhand-butik i Våla. Där blev det både lite shopping och intag av kaffe/te samt smarriga räkmackor 😛 Att det sistnämnda skedde utomhus (mamma är rökare) i hällande ösregn spelade ingen större roll – vi hade ju ett parasoll som åtminstone höll små delar av våra arma kroppar torra 😉 Under kvällen utökades nämnd trio med Tommie & Dick och tillsammans grillade vi, tjattrade en massa och spelade sällskapsspel.

 

När mamma plockade vinbär sällskapades hon hela tiden av en belåten Teo.

 

Wilma gillade lilla Bus...

 

... liksom Emil, som motvilligt ställde upp på bild.

 

Lånevovven Rocky blev en smula blyg när han granskades av Bus.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.