Gott & Blandat

Gandhi med nya kompisen Anemon i bakgrunden.

Natten till i dag bestämde sig lilla Bus för att sova i sängen (mysigt! 🙂 ) för första gången = jag vaknade i en salig röra mellan Tommie, Teo, Bus & lånevovven Rocky. Finns det hjärterum så finns det stjärterum, eller hur är det man brukar säga?

I dag arbetade jag hemifrån, men det var inte helt lätt för sista timmen drabbades jag av strömavbrott 🙁 Elen var sedan lite av och på under hela eftermiddagen/kvällen och det var mindre skoj. Man inser plötsligt hur beroende man är av den där elektriciteten som man oftast bara tar för given…

Vid 16-tiden bar det av till Gandhi som gick i hagen och väntade på att bli insläppt. Jag började med att ta in Anemon, och döm om min förvåning när jag upptäckte att jag var förföljd av tre förrymda och helstolliga får (!). Inga problem dock – undertecknad är ju en sann hjälte och lyckades förstås hålla ordning på såväl hästar & får som söööta hundvalpar 😉

Nu är klockan onsdagsmycket (jobbar i Stockholm i morgon) och jag ska alldeles strax gå och sussa. Ha det gott och lev väl!

/ Storkelina – djurskötaren

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.