Söndagsmix

Såväl i går som i morse vaknade jag upp med en hysteriskt värkande nacke = en blixtrande och ihållande huvudvärk kom som ett brev på posten. Det är så himla trist, för nästan varje gång jag känner mig riktigt skaplig i ryggen så “klättrar” smärtan vidare till något annat fiffigt (eller ofiffigt…) ställe 🙁

Med ett par värktabletter i kroppen lyckades jag i alla fall ta mig igenom en ridlektion under eftermiddagen/kvällen. Dirigerad av en sträng (och förkyld!) Camilla fick jag & Gandhi oss en rejäl genomkörare – åtminstone jag. Riktigt kul var det att rida passage, något som jag trots mina många ungdomsår på hästryggen aldrig hade testat. Supercoolt! 🙂

Efter att ha kollat på Maria Wern-filmen Svart Fjäril sitter jag och min lilla familj nu i soffan och laddar upp för sänggång och en härlig (?) arbetsmåndag. Hur det går för Tommie och hans havererade fot i morgon återstår dock att se – det är möjligt att det fortfarande är för tidigt att gå tillbaka till vad som faktiskt är ett fysiskt krävande jobb. Det hade varit en sak om han bara behövde köra bil, men det krävs ju en hel del annat också.

Ha det gott och natti natti!

/ Storkelina – glad & lycklig

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Söndagsmix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.