På banan igen!

Emellanåt får jag ruskiga problem med nacken, och resultatet blir alltsomoftast en ihållande och intensivt bultande huvudvärk. Det hela kan närmast liknas vid känslan av en rejäl baksmälla (de flesta har väl upplevt minst en så’n i livet?!) – dock med skillnaden att den nackrelaterade problematiken kan sitta i dagar i streck = vad jag har ägnat mig åt den senaste veckan 🙁 Nu är jag bättre, men ska ändå till läkaren i morgon. Det här kan bara inte vara normalt… eller?

Under veckan har det naturligt nog inte hänt så mycket, men ett par rara bilder vill jag ändå dela med mig av:

På Tommies födelsedag kom Jejje förbi med kladdkaka och sprutgrädde...

 

... medan Dick & Camilla uppmuntrade till filmkväll med MASSOR av godis.

 

Som kontrast till alla sötsaker blev det även nyskördade tomater 😛

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.