Gott & Blandat

Snart 8-årige Sebbe ser så allvarlig ut som bara en fundersam Storck kan göra.

 

Efter jobb och ett kolugnt ridpassGandhi bar det i går kväll av till Tierp där vi mötte upp Camilla & Dick för att prova den indiska restaurangen Tamarind. Alla fyra beställde olika rätter och alla fyra var supernöjda 😛 Även läsken var god, men nästa gång kör vi nog på den smarriga, indiska ölen Cobra (finns i STOOORA flaskor 😉 ). Innan det var dags för tidig sänggång hann vi även med en halvlek värdelös TV-fotboll…

I förmiddags ringde Åke och meddelade att han och sonen Sebastian var på ingång. Som den goda faster man är var det således bara att slänga i hop en äppelpaj och vispa vaniljsåsen – det blidde faktiskt riktigt skapligt. Även Jejje & Christian var här och fikade och vi var dessutom i Våla och kastade i oss lite käk. Annars? Jodå, vi fick se Åke leka paparazzi-fotograf med sin finfina kamera. Tacksamt nog så struntade han dock i mänskliga celebriteter och fokuserade på lilla Bus & herr Teo. Superkul med både besök och hääärliga bilder 🙂

På vägen härifrån fick Åke & Sebastian äran att droppa av mig vid stallet och medan Camilla jobbade klart så tog jag in Gandhi från hagen och pysslade lite. Fick även se stackars Wilma trilla av sin shettis Ronja (det gick dessbättre bra!) innan Camilla var snäll och skjutsade hem mig.

 

/ Storkelina – fastern

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.