Ingen Cobra, härlig lördag

Gårdagens besök på restaurang Tamarind i Tierp blev riktigt lyckat – maten var god och sällskapet var utomordentligt trevligt 🙂 Det var däremot riktigt trist att det inte blev någon Cobra (indisk öl); leveransen från Stockholm hade inte kommit 🙁

I eftermiddags fick jag & Tommie besök av min kollega Anna och hennes son Leon. Vi grillade korv, fikade, pratade, åt lite till osv = jättemysigt! Tommie & Leon tog även en vända med crossen (enligt mitt tycke i alldeles för hög hastighet…) och så blev det förstås en hel del gos med Teo & Bus.

Några bilder från dagens övningar följer nedan:

 

Medan Anna & Tommie satt och tjattrade...

 

... ägnade sig Leon åt annat.

 

Att klättra i träd var jobbigt...

 

... och krävde en stunds vila.

 

Leon förberedde sig för en åktur på Tommies cross...

 

... och det gick som synes FORT.

 

Tommie & Leon kom så småningom tillbaka och alla var nöjda och glada.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.