Söndagsaktiviteter

  

I dag liksom förra söndagen tog jag en tur i svampskogen och jag hittade massor av trattkantareller 😛 Trots att jag bara gick 4-5 minuter hemifrån och endast rörde mig en ytterst kort sträcka ägnade jag så mycket som 1 timme och 40 minuter åt att samla i hop min fångst. Jättekul på alla sätt, men tyvärr hade jag fruktansvärt ont efteråt 🙁

Efter ett par timmars vila kände jag mig något bättre i kroppen och tog en vända till stallet = Camilla, Gandhi och de andra. Såg Camilla rida och passade då på att filma så att unga fröken fick se att det går MYCKET bättre än hon tror. Och så fick stackars Gandhi lite upprättelse också 😉

När jag kom hem hade Tommie börjat med maten och vi avnjöt så småningom hääärliga chilikotletter (se sidan Mat & så’nt) och pommes. Nu har vi parkerat i soffan och söndagsmyser framför TV:n – inte tokigt alls efter en lång dag i aktiviteternas tecken 🙂

/ Storkelina – filmande svampplockare

P.S. En del utbildar sina hundar till “kantarellhundar”, men själv funderar jag i stället på att skola in lillmissen Bus – hon är fullkomligen besatt av trattisar. D.S.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.