Finmiddag & sjuklingar

Två vackra, ätande kakarikis sedda uppifrån. Foto: Troligen Dick Taxén.

 

Gårdagens middag hos Christian & Jejje var inte bara god utan fullkomligt delikat och ett rent nöje att avnjuta 😛 Även resten av kvällen var jättelyckad även om glädjen smolkades en del av det faktum att unge herr Christian ska tjänstgöra på annan ort en tid. Det kommer att bli ordentligt tomt här på byn, och vi ser förstås redan fram emot hans återkomst 🙂

I dag har jag & Tommie både jobbat hårt (staplat ved) och tagit det lugnt med färdiglagad mat & soffmys. Vi har dessutom tagit en snabbfika på Annelund samt varit på sjukbesök i Tierp, där en av Dicks (och liiite Camillas) kakarikis varit riktigt dålig 🙁 Dessbättre verkar det i alla fall vara på rätt väg med den lille, som har gått från att endast sitta uppburrad och krysta till att äta frön och flyga en smula. Hoppas, hoppas att det går bra!

Nu är jag en skapligt trött dam med ett begynnande halsont, som jag ihärdigt försöker mota bort. Det blir till att dricka lite varmt te, ta ett par Alvedon, krypa till kojs och sätta hoppet till ett kärnfriskt uppvaknande i morgon bitti.

/ Storkelina – tröttmössan

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.