Liten helgmix

Jag gick inte segrande ur fredagskvällens pokerturnering – faktiskt långt därifrån 🙁 När man har många motspelare måste man chansa lite för att inte hamna på efterkälken, men det är ju liksom inte alltid det går vägen…

I går samåkte  jag, Tommie, Camilla & Dick till Valbo där vi bland annat tog en vända på IKEA. Det blev även shopping i diverse klädbutiker samt matinköp och fika på Coop = avslappnat och trevligt. På vägen hem släppte vi av Dick hemma i Tierp och Camilla hos Gandhi för att själva vila ut i hemmets lugna vrå.

Under kvällen kom Camilla, Dick & Jejje förbi på en spontant påkommen spel- & grillkväll. Vi körde på ett tema, som möjligen kändes en smula barnsligt men blev oerhört lyckat: Det grillades korv & hamburgare och spelades UNO 🙂 Sedermera blev det även sällskapsspelet Hjärnsläpp, lite pilkastning och alldeles för sen sänggång (hm, vad ovanligt 😉 ).

I dag har jag:

  • Njutit av det vackra vädret
  • Ätit söndagspizza
  • Varit med Camilla & Wilma och dragit om en hage i Rävsvad
  • Myst i soffan med min lilla familj

/ Storkelina – söndagssorten

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.