Fredagskompott

I går kväll var jag & Tommie på vårt första möte med vägföreningen – tillsammans med Jejje drällde vi in en kvart efter utsatt tid 🙁 Riktigt pinsamt, men dessbättre så hade vi åtminstone ringt och meddelat vår sena ankomst (som till fullo kan skyllas på den körkortslösa med arbete 12 mil söderut).  Det var hursomhelst intressant att delta och inte minst var det kul att få ansikten till namnen & husen i vår omnejd.

I dag har jag,  i sällskap av mina fyrbenta familjemedlemmar, jobbat hemifrån = myyysigt! Ägnade mig mestadels åt översättningsarbete med en brasa och ett gäng koppar kaffe framför mig, mycket trivsamt. Konstaterade också, än en gång, att jag har det oförskämt bra och trivs fantastiskt väl med tillvaron 🙂 Det är nästan så att jag får dåligt samvete, för jag har nära och kära som helt oförskyllt och gång efter annan drabbas av verkligt tråkiga händelser… Fast icke att förglömma: Även jag har haft min beskärda del av livets svårigheter.

Nu är det soffmys framför TV:n som gäller, och det är inte fy skam efter ett par TV-lösa dagar i slutet av förra veckan/i början av denna. Vår normalt sett så fiiina TV brakade i hop och är på reparation, så just nu har vi en tillfällig apparat som Camilla “hittade” i sitt trapphus. Jodå, den stod faktiskt där med en lapp att det bara var att ta den. Lägligt värre!

/ Storkelina

2 svar på ”Fredagskompott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *