Kväljningar & skrattsalvor

Lithells leverfärs med sönderkokt ris är både gott och skonsamt för en gammal hundmage.

 

Lukten av lever gör mig illamående, och JA: Jag är tyvärr en ruskigt känslig och äckelmagad individ 🙁 För dem jag älskar är jag dock beredd att göra en och annan uppoffring = i går kokade jag ris & leverfärs (!) till världens goaste lilla Teo. Doften som spred sig i köket när kastrullerna stod på spisen, och känslan som infann sig i min kropp när jag rörde i hop hundmaten, gick i sanning inte av för hackor… Inte heller Tommies skrattsalvor när han hörde mitt hulkande och mina högst ljudliga kväljningar. Hm, kan det sistnämnda betyda att min illvillige make inte tyckte ett dugg synd om mig?! 😉

/ Storkelina – kock av leverkok

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.