Tierpsmys & så’nt

Sångfågel som sångfågel - här är Miss Li i egen hög person.

 

Efter en lång och slitig arbetsdag (kryddad med en hel del värk…) ändade jag så småningom upp i Tierp där världens finaste Tommie mötte mig vid stationen. Tillsammans tågade vi upp till Camilla & Dick där det bjöds på mat, en varsin omgång massage samt sist men inte minst: Ett första möte med unga fröken Miss Li. Den sistnämnda är en pippi av arten kakariki och hon blir förhoppningsvis ett välkommet sällskap till lilla Izzi, som alldeles nyligen förlorade sin livskamrat.

Nu är jag hemma men så mycket mer än detta blogginlägg och en gnutta familjemys lär det inte bli i kväll. Är tröttare än på mycket länge MEN märk väl att jag trots det är en lycklig prick som har turen att omge mig med en hel drös underbara medmänniskor. 🙂 Ni vet vilka ni är, så sug åt er!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.