Måndagsmix

Under eftermiddagens ridpassGandhi hade jag sällskap av världens goaste Wilma (på “vildponnyn” Athena) och det var supermysigt – både på ridbanan och i stallet 🙂 Dessvärre fick jag dock rejält ont i ena örat… Har inte lyckats utröna vad det beror på ännu, men då även ett stycke halsmandel gör sig ordentligt påmind så finns det väl en viss risk att det handlar om en illvillig förkylning eller nå’t 🙁

I kväll har jag & Tommie festat loss på lite spaghetti & köttfärssås, och det var faktiskt oväntat gott. Det är lite märkligt det där, men fastän man tycker sig göra ungefär likadant varje gång så kan det smaka väldigt olika. I dag var det olika till det bättre 😛

SSK spelar nu säsongens första hemmamatch mot IF Malmö Redhawks och glädjande nog så leder man för närvarande med 2-0. Just Malmö-laget är denna höst ett något känsligt ämne; det blir lätt så när en konkurrerande klubb fullkomligen dammsuger ens “egen” på spelare…

Nu ska jag sörpla i mig en kopp te (rött och teinfritt=sovvänligt) och sedan blir det marsch i säng. Natti natti!

/ Storkelina – inte öronbarn, men örondam

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.