Matning & Bus

För några veckor sedan började jag vintermata fåglarna, men i vanlig ordning så är det ju inte bara fåglar som besöker det uppdukade “smörgåsbordet”. En och annan ekorre dyker också upp, och dessa sitter vanligtvis på marken och käkar spillfrön. Dagens lilla illbatting var dock mer försigkommen än så – han/hon satt på en gren, stoppade in sin ena framtass i fågelmataren och plockade ur solrosfröna. Själv tog jag fram kameran och öppnade fönstret för att få en bra bild, men av det sistnämnda blidde det intet 🙁 Ut for Bus, varpå ekorren försvann upp i ett träd med Bus efter… Det var naturligtvis ingen fara för ekorrens del, men lilla Bus blev mycket förvånad och en smula skraj när hon upptäckte hur högt upp hon hade klättrat. Vad hon gjorde? Tog sig ner och sprang hem till tryggheten = matte 🙂

/ Storkelina – i djurens underbara värld

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.