Inte min eftermiddag

Efter dagens arbetspass bar det av till stallet och en dejt med stilige Gandhi, men dessvärre var det just ingenting som riktigt ville sig denna eftermiddag 🙁 Det började med att jag stack hemifrån utan broddar, något som visade sig vara urkorkat med tanke på att jag hade 2 km isbana framför mig. Under promenadens gång fick jag ett yrselanfall (sannolikt beroende på att några av innerörats kristaller hamnat på villovägar) och mer eller mindre raglade de sista 600 metrarna. Hursomhelst så kände jag mig bättre efter ett tag = borstade av och gjorde i ordning min fyrbente vän för att rida ute på en vall. Efter en inte alltför lång stund började dock häststackar’n snubbla omkring – detta på grund av snö & is som hade gett honom typ “platådojor”. Plockade fram en hovkrats för att försöka få loss eländet, men utan framgång. Skulle leda Gandhi tillbaka till stallet men då vi bara halkade omkring tyckte jag att det var riktigt obehagligt… Till sist kom vi i alla fall tillbaka till stallet och… möttes av mörker (en svårfixad propp hade gått). Sadlade av, borstade osv till skenet av en pannlampa och var faktiskt mindre nöjd. Gandhi då? Jo, han var dessbättre precis lika go’ som vanligt! 🙂

/ Storkelina – den utmattade

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.