Publiv & hemmaliv

I fredags var jag, tillsammans med tio andra ohängda varelser, på Bishops Arms i Sundbyberg. Det var absolut ett kärt återseende, och framåt sena kvällen hade jag  dessutom turen att få lift till Uppsala där Tommie hämtade, MEN: Till syvende och sist kände jag mest hur nöjd jag är med mitt nya liv på landet och att utelivet nog får fortsätta att stå tillbaka.

I den sista meningen i förra stycket talade jag om mitt bristande behov av krogliv, men lustigt nog så var det just en pubkväll som var inplanerad för lördagen. Det var jag, Tommie, Camilla, Dick, Jejje & Christian som tog oss hela vägen ner till Uppsala för en bit mat och några öl på O’Connor’s = i allra högsta grad trevligt 🙂 Än en gång kunde jag dock konstatera att man inte behöver ränna ute särskilt ofta för att uppfylla den “nödvändiga” kvoten…

Utöver pubbesök så har helgen även bjudit på ett stycke ridlektion (på Gandhi, för Camilla), filmtittande, slappa & härliga stunder med Tommie, Teo & Bus samt viss planering inför julen. Det sistnämnda var inte alltför betungande, då jag & Tommie väljer att spendera julhelgen på tu man hand. Ja, förutom våra små svartvita vänner förstås 😉

/ Storkelina – en något avslagen partyprinsessa (hm…)

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.