Snart är det jul

Efter att ha snorat, hostat och känt mig allmänt racklig så mår jag nu riktigt skapligt och börjar så smått att se fram emot en lugn och stilla julafton på hemmaplan. Köttbullarna är klara och allt är inhandlat så det är mest bara att njuta av morgondagen, som dessutom ska toppas med en veckas ledighet 🙂

Under ledigheten ska jag vara hästvakt, detta då Gandhis illvilliga matte (sorry, Camilla! 😉 ) dragit till mamsen & pappsen i Dala-Järna. Inte mig emot dock, det är ju första gången i mitt liv jag får ha “egen” häst så här länge! Bara att hålla tummarna för att häststackar’n är sig hyfsat lik när matte kommer hem också…

Nu ska jag & Tommie kolla på en film, men ha det fint så länge!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.