Hästgos & matos

I dag var stiligaste Gandhi mer än ivrig att få komma in från hagen.

Efter dagens arbetspass bar det av till Gandhi. Ursprungsplanen var att rida, men det visade sig att jag var på tok för tunt klädd för snålblåst och kyla (orutinerat…) = ridpasset ställdes in 🙁 I stället blidde det en massa borstande, gos och knäckebrödsknaprande innan en ny-tentad Jejje kom förbi och plockade upp sin hundvakt. Hm, hur lät det där förresten?! Jag måste ju vara en tämligen usel hundvakt med tanke på att jag inte ens var hemma 😉

Väl hemma inledde jag, Jejje & Tommie med lite fika – sedan var det dags för undertecknad att inta köket där en ny maträtt skulle tillagas. Inspirerad av ett recept som jag hittat på nätet fixade jag min egen variant av baconlindad kycklingfilé med ädelostsås, råstekt potatis & broccoli. Resultatet? Utomordentligt gott om jag får säga det själv 😛 Kommer att slänga upp receptet på sidan Mat & så’nt så snart jag har plitat ner det!

När vi hade avnjutit middagen, spelat ett parti UNO och sett På Spåret åkte Jejje hem till sitt medan jag & Tommie kröp upp i soffan och såg en film, nämligen Tre Solar. Nu då? Snart sängdags 🙂

/ Storkelina – fredagsnöjd

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.