Lördagsmix

Smarriga bollar gjordes efter ett recept på www.kokaihop.se

 

Fredagskvällen höll på att avlöpa i sann renlevnadsstil med vatten i glasen (nä, ingen cola här inte!) och allt. Det finns ju dock gränser för hur präktig man kan vara, så vid 22-tiden ställde jag mig och gjorde något jag inte har gjort på närmare 30 år: Chokladbollar = mums! Nödvändiga ingredienser hade inhandlats redan för ett par veckor sedan då jag inspirerades efter att ha bjudits på nämnda delikatesser hos chokladbollsälskaren Cicci. Jäklar, jag hade verkligen glömt hur farligt gott det är 😛

I morse hade jag & Tommie “fullt hus” innan jag ens hade klivit ur sängen (det sistnämnda var i och för sig rätt sent). Det började med att en utelåst stackare från Tierp behövde ha “vår” extranyckel för att få tillgång till sitt eget hem, och sedan ramlade det in en rackare som ville slippa åka förbi bankomaten. Vilken tur att man får känna sig lite behövd i bland 😉

I eftermiddag ska jag till Gandhi, som vill ha kärlek i massor medan ordinarie matte är på kurs. Vad det blir därefter vet jag icke, men jag har massor av spring i benen och känner för att göra något riktigt skojigt. Vad? Ja, just den lilla detaljen har jag inte listat ut ännu…

/ Storkelina – lördagslat

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.