Hemfärd & MysBus

Nätta Bus ser ut att vara en bamsekatta...

 

Efter jobbet liftade jag hemåt med Christian, men innan vi landade hemma i Våla blidde det kaffestopp hos mamsen (Christians alltså!) i Upplands Väsby = mycket trevligt 🙂 Det “råkade” även bli till att kasta i sig mat från McDonald’s, men det var ett mindre lyckat tilltag som resulterade i magknip hela vägen hem 🙁

Väl hemma möttes jag av Tommie & Bus, som hade spenderat dagen tillsammans. Ett litet bildminne från deras samkväm presenteras ovan i form av Busan i en ytterst festlig pose. Min/vår kisse är i sanning långt ifrån tjock, så om hon ser lite rundlagd ut på fotot så beror det enbart på att kameran som bekant lägger på ett par kilon. Eller nå’t 😉

I morgon har jag sovmorgon, men jag är så rysligt trött att det alldeles strax blir blir natti natti. Med andra ord: Färdigskrivet för i kväll!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Hemfärd & MysBus

  1. The D man >> Hu, jag tål ju inte den låten men jag förstår hur du tänker 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.