Helghärligt

I går morse åkte jag & Tommie för att besöka Polarskäggets Kennel i Skellefteå, och det blev en fantastiskt trevlig upplevelse. Tillsammans med matte Ann-Britt & husse Nisse spenderade vi ett antal timmar med den dräktiga bostonterriertiken Bella, hennes mamma Stumpan, bostontjejerna Evita & Mimmi samt norbottenspetsen Ronja. Underbara hundar, ett mer än gästvänligt värdpar och en delikat middag gjorde det väl värt mödan att färdas de drygt 133 milen (tur & retur) 🙂 Nu då? Jo, tummarna hålls förstås krampaktigt för att allt ska gå bra och att det blir en liten som kommer till oss så småningom. Vi längtar MASSOR…

När vi kom hem var det en glad och ivrig Bus som väntade på oss. Trots att det var första gången hon var ensam så länge så var hon bara nöjd att se oss och inte, som jag hade befarat, ett dugg sur över att vi hade “svikit” henne. Fast det är klart, någon större nöd hade det nog inte gått på den lilla – Jejje hade faktiskt sett till att hon blev både matad och kelad med.

Annars kan jag bara konstatera att våren äntligen tycks vara här = oslagbart. Jag ääälskar vårsolen!

/ Storkelina

P.S. Glömde tyvärr kameran hemma i går och lyckades inte få någon bra bild på dräktiga Bella 🙁 “Tungvisarfotot” ovan (taget med luren) har dock en viss charm i alla fall, eller hur?! D.S.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.