Gott & Blandat

I fredags fick jag & Tommie en spontan och mycket trevlig inbjudan = intagande av Jejjes hemlagade pizza på Annelund 😛 Det blidde både gott och trevligt i några timmar innan det var dags för två trötta själar att promenera hem för att äntra sängen.

Under gårdagen var Tommie och kikade på Dick, som körde cross i Tierp. Själv kunde min tappre make dessvärre inte köra, för snusstoppet har medfört otrevliga abstinenssymptom som hjärtklappning och nästintill sjuklig trötthet 🙁 Det känns verkligen inget vidare inspirerande för en annan, som ju har för avsikt att snart vara lika duktig som Tommie… Hursomhelst, medan jag var ensam hemma i stugan så passade jag på att ringa ägarna av bostonterriertiken Bessie i Uppsala. Tiken är en nära släkting till den valp som jag HOPPAS ska landa här så småningom, och det var jättekul att prata med hennes matte 🙂

För övrigt så har helgen bjudit på en skrittur på Gandhi (matte Camilla fick gå 😉 ), målning av några gamla lecablock (ska få agera “möbel”) samt en massa pillrande med bloggen. Det sistnämnda har förvisso inte resulterat i några inlägg, men tack vare brorsan Åke så har bloggen fått sig ett litet ansiktslyft = engelska ord har ändrats till svenska och någons bilder på palmer och solnedgångar har ersatts av mina bilder. Kul!

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *