2.062 HÄRLIGA gram!

I lördags var det äntligen dags för mig & Tommie att träffa vår blivande familjemedlem för första gången. Hos Polarskäggets Kennel i Skellefteå togs vi emot av Ann-Britt, Nisse, norrbottenspetsen Ronja, de vuxna bostonterriertikarna Bella, Evita, Mimmi & Stumpan samt sist men inte minst: Två underbara knappt sex veckor gamla bostonterriervalpar. Tikvalpen, som sedan i går heter Catla (draken i Bröderna Lejonhjärta, vulkan på Island etc), kommer att bli VÅR 🙂

Utöver det fantastiska debutmötet med vår lilltjej så bjöd helgen på en massa god mat, mitt livs första övernattning i husvagn, trevligt människosällskap och massor av underbara hundmöten. Några bilder på Catla följer nedan, och ännu flera bilder hittar du genom att klicka på länken http://www.polarskaggets.se/ och kika under fliken Valpar. Mycket nöje!

 

För första gången har jag äran att presentera Polarskäggets Charmiga Catla f.2012 e. Big Booster’s Eagle u. Polarskäggets Bedårande Bella.

 

Lilla Catla har tagit plats i mattes famn.

 

Sööötaste lilla valpen…

 

… som denna livets 42:a dag visade sig väga 2.062 härliga gram.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”2.062 HÄRLIGA gram!

  1. Jag tycker förvisso att en Engelsk springer är det vackraste som finns, men nu börjar jag tveka… Herre gud (inget religiöst i detta) så söt hon är!!!!!!!!!!!!!!
    Kram från syster

  2. Kerstin >> Vilken tur att du var fiffig nog att kika in här, för jag fick bara felmeddelande när jag försökte maila till din bigfoot-adress. Och jo, visst ÄR hon söt!!! 🙂 Kramisar till dig, Mats & Chivas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.